Søgningen gav intet resultat

Bestyrelsesmedlemmer

Her kan du læse om de 10 bestyrelsesmedlemmer i MP Pension.

Cand.mag., medlemsvalgt. Lektor på Ikast-Brande Gymnasium.

Andre tillidshverv: Formand for bestyrelsen i MP Ejendomme P/S. Næstformand i  bestyrelsen i MP Investment Management A/S. Formand for GL's lokalbestyrelse i Ringkøbing.

 

Særligt sagkyndigt bestyrelsesmedlem, valgt på generalforsamlingen.

Andre tillidshverv: Næstformand i bestyrelsen i MP Ejendomme P/S. Formand for revisionsudvalget i MP Pension samt medlem af bestyrelsen i MP Investment Management A/S. Bestyrelsesmedlem i Pædagogernes Pensionskasse og formand for revisionsudvalget i PBU. Bestyrelsesmedlem i BIG Fonden samt bestyrelsesmedlem i BIG 2 Holding A/S.

Cand.phil. i samfundsfag, medlemsvalgt.

Andre tillidshverv: Medlem af bestyrelsen i MP Ejendomme P/S og formand for Magistrenes A-kasse. 

Cand.psych., udpeget af Dansk Psykologforening. Konsulent og censor ved Københavns Universitet, CBS, Aalborg Universitet og Syddansk Universitet.

Andre tillidshverv: Medlem af bestyrelsen i MP Ejendomme P/S, medlem af bestyrelsen i Dansk Psykologisk Forlag, medlem af forretningsudvalget og revisorgruppen i Dansk Psykologforening. 

Cand.scient., medlemsvalgt. Lektor på Frederikshavn Gymnasium og HF-kursus.

Andre tillidshverv: Medlem af revisionsudvalget i MP Pension og medlem af bestyrelsen i MP Ejendomme P/S.

Cand.mag. i dansk, historie samt film & tv, HD i Organisation og ledelse, udpeget af Gymnasieskolernes Lærerforening. Lektor på Aalborg Handelsgymnasium.

Andre tillidshverv: Medlem af bestyrelsen i MP Ejendomme P/S og medlem af GL’s hovedbestyrelse.

Cand.scient., medlemsvalgt.

Andre tillidshverv: Medlem af bestyrelsen i MP Ejendomme P/S. Repræsentantskabsmedlem i Tryghedsgruppen.

Cand.scient., udpeget af Dansk Magisterforening. Ansat i Kolding Kommune.

Andre tillidshverv: Medlem af bestyrelsen i MP Ejendomme P/S, medlem af hovedbestyrelsen i Dansk Magisterforening og medlem af Overenskomst- og Arbejdspladsudvalget i DM.

Cand.scient.pol., udpeget af Dansk Magisterforening, Dansk Psykologforening og Gymnasieskolernes Lærerforening i fællesskab. Selvstændig konsulent (Risk og forsikring), Klitmøller ledelsesrådgivning.

Andre tillidshverv: Formand for revisionsudvalget i MP Pension, medlem af bestyrelsen i MP Ejendomme P/S og medlem af bestyrelsen i MP Investment Management A/S. Bestyrelsesformand i Frida Forsikringsagentur A/S, bestyrelsesformand i Gemeinschaft A/S, formand for Pensionskassen for Farmakonomerne og bestyrelsesformand for Farmapension A/S.

Cand.mag. og universitetslektor, medlemsvalgt. Ejer af kursus- og oversættervirksomhed ”Fitting English”.

Andre tillidshverv: Medlem af bestyrelsen i MP Ejendomme P/S.